Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΣΛΗΣ ΠΑΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

Ο Πασλής Βασίλης, είναι Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ από το 1990. Είναι Μελετητής Δημοσίων έργων από το 1994 (Τοπογραφικές – Συγκοινωνιακές μελέτες), μέτοχος της μελετητικής εταιρείας "ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΠΕ", ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας Ιδιωτικών Έργων "ΟΙΚΗΣΗ ΕΕ" (Μεταλλικά κτίρια – Συγκροτήματα κατοικιών - Οικιστική ανάπτυξη), μετοχος της εταιρείας πιστοποιημένου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΑΡΙΑΔΝΗ Ε.Π.Ε στη Λαμία και επιχειρηματίας.

Η τεχνική εταιρεία του  "Π & Κ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ  Συμβουλοι Μηχανικοί ΕΕ", δραστηριοποιείται από το 2003 με έδρα τη Λαμία,  στην εκπόνηση μελετών, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και την εφαρμογή σε ένα μεγάλο εύρος έργων υποδομής για τους πελάτες τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην αγορά μηχανικού στην Ελλάδα.  Ο ίδιος έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομών στην Ελλάδα. 

Είναι εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - Μέλος ΤΕΕ/ΤΑΣ, Μέλος ΔΣ του Περιφερειακού τμήματος Στερεάς Ελλαδας Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών και εκλεγμένο μέλος του  ΔΣ του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου  Φθιώτιδας.

Πατερας 4 παιδιών.

Διεύθυνση επαγγελματικής έδρας και κατοικίας: Ηλέκτρας 3  -  Λαμία 35100
Τηλ : 2231043044 - Kιν : 6942052585

www.oikisi.com , www.topographer.grwww.ypodominet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου